EN-KNAP koprodukcije
Katja Kolarič
Bili smo...bomo
Trajanje: 35 minut
Datum: 23.01.2020 20:00
Center kulture Španski borci, Ljubljana
koprodukcija EN-KNAP
O predstavi
Skozi gib in zvok odgovarjava na vprašanja o absolutnosti stvarstva in ponovni senzibilizaciji meje jaza. Iščeva najine samopodobe v razmerju do sveta onkraj praga zavesti, zlite z vsakdanjim okoljem in vedenjskimi situacijami. Iščeva predbesedne pomene vesolja, pomene katere utelešava in živiva. Postavljava enačbo stvarstva v čas in prostor gledalca.
 

Katja Kolarič (1993) se je po končani osnovni šoli vpisala na Konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, svoj študij pa nadaljuje na Akademiji za ples v Ljubljani, kjer se uči vseh plesnih zvrsti (sodobni ples, balet, show dance, itd). Njen cilj je postati profesionalna plesalka in ker želi biti pri doseganju tega čim uspešnejša, se poleg plesa na Akademiji že od leta 2003 v plesu intenzivno tudi neformalno izobražuje. Prejela je številne nagrade na tekmovanjih v kategoriji disco dance, pod mentorstvom Rosane Hribar pa je ustvarila tudi avtorski solo z naslovom Dreams, za katerega je leta 2016 prejela srebrno priznanje na državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev Opus. Kot plesalka je sodelovala pri številnih predstavah in performansih s področja sodobnih plesnih umetnosti.

Andrej Supančič, oblikovalec zvoka, glasbenik in glasbeni producent z večletnimi izkušnjami s področja televizijske, filmske ter glasbene umetnosti. Samouk multi inštrumentalist ter ustvarjalec alternativne elektronske ter rock glasbe. Svojo karierno pot začel kot režiser sinhronizacij, kasneje pa se je pridružil ustvarjalcem resničnostnih televizijskih vsebin, zvočno opremljal neodvisno in odvisno televizijsko in filmsko produkcijo ter ustvarjal glasbo v podporo umetniškim inštalacijam.
Ustvarjalci
Avtorja: Katja Kolarič, Andrej Supančič / Produkcija: Katja Kolarič / Koprodukcija: Zavod EN-KNAP