Vabilo k prijavam na izbor mreže Aerowaves - Twenty17

Plesna mreža Aerowaves odkriva evropske plesne talente. Vsako leto izbere dvajset najobetavnejših mladih koreografov, promovira njihovo delo in jim odpira možnosti za nastope po Evropi, ki jih nudijo partnerji mreže.

Obenem pa partnerji mreže dela, ki jih vključujejo v svoj program, izbirajo tudi izmed vseh preostalih prijav, ne le končnega izbora dvajsetih del (Aerowaves Twenty), zato se prijavite zdaj in si ustvarite možnost nastope na prizoriščih partnerjev mreže! Slednji vsako leto zagotavljajo in finančno podpirajo več kot sto možnosti za gostovanja.

Prijave so odprte vse do 12. septembra 2016 opolnoči.

Če bo vaše delo umeščeno med izbor dvajsetih (Aerowaves Twenty), bo mreža Aerowaves vaše delo eno leto promovirala na svoji spletni strani s profilom, fotografijami, videom in koledarjem.

Prav tako lahko mreža vaše delo izbere za festival Spring Forward. Vsako leto mesto na festivalu namreč zagotovi najmanj desetim avtorjem izmed izbranih dvajsetih (Aerowaves Twenty).

Pogoji za prijavo:
    •    stalno prebivališče v Evropi
    •    prijavite se lahko samo z enim delom na leto
    •    delo, ki ga prijavljate, mora nastati na geografskem področju Evrope
    •    delo mora trajati od 15 do 40 minut
    •    delo mora imeti preproste tehnične zahteve in mora biti takšno, da ga je zlahka mogoče vključiti v dvojni ali trojni večer (’double’ ali ’triple bill’)
    •    prijavijo se lahko tudi podiplomski študenti, medtem ko dodiplomski ne morejo kandidirati
    •    pravilno morate izpolniti prijavnico mreže Aerowaves, naložiti video svojega dela na Vimeo ter mreži poslati povezavo in morebitno geslo, ter obenem poslati celoten video posnetek tudi po WeTransferju
    •    če ste se kdaj že prijavili, se lahko znova, ne glede na to, ali je bila tedanja prijava uspešna ali ne, vendar se ne morete dvakrat prijaviti z istim delom.


Ustvarjali, ki jih v svoj program umestijo partnerji mreže Aerowaves,  prejmejo dogovorjeni honorar ter plačane potne stoške, nastanitev in dnevnice.

PRIJAVITE SE TU:
http://www.aerowaves.org/artists/opportunities-for-artists
– in srečno!

 
OGLEJTE SI
posnetke predstav festivala Spring Forward 2016
POIŠČITE plesne predstave, dogodke mreže Aerowaves in plesne festivale v Evropi
 


Foto: Twenty15 / Marco da Silva Ferreira - Hu(r)mano
 

Arhiv novic